CINE SUNTEM

Companie infiintata in anul 2013 ca societate comerciala cu capital integral privat romanesc, reprezentata de o echipa dinamica cu o experienta de cel putin 7 ani in furnizarea de produse specifice domeniului medical, avand cunostinte medicale si care inteleg sistemul sanitar si necesitatile acestuia.

OBIECTIVE

Prin promovarea produselor noastre dorim sa contribuim atat la dezvoltarea pietei medicale cat si la dezvoltarea si modernizarea unitatilor spitalicesti. Venim in intampinarea clientilor nostri cu seriozitate, calitate, promtitudine, intelegerea rolului pe care il avem ca si furnizori, pentru bunastarea pacientului, standardizare, si nu in ultimul rand eficientizarea timpului personalului medical.

MISIUNE

Pe langa furnizarea de produse de calitate la preturi competitive dorim sa ne implicam alaturi de partenerii nostrii in formarea KOL (KEY OPINION LEADER), participare activa la Congresele Nationale de interes si sa aducem noi informatii (Studii, Articole) pentru cadrele medicale interesate, ajutand astfel si la dezvolatarea si deschiderea granitelor catre Standardele Europene.